Familiedrone

Op zondagmiddag ff op visite naar mn broer en de Drone mee uiteraard. Het weer is goed, eerst vandaag regen, maar het wordt steeds beter. We gaan naar het riviertje De Hunze. Leuke ruimte om te vliegen daar en mn broer heeft sinds afgelopen week ook een Drone, een DJI Phantom 4.  De Phantom komt even in beeld, maar in het begin ben je meer bezig met je eigen Drone. Zo ook de meneer die even verderop stond met een Drone, een DJI Phantom 3 PRO. Hij had sinds gisteren de Drone. Omdat het regende gisteren had hij de Drone maar ff in huis getest.

TIP: Ik hoor van de beginners (including myself) dat ze op een gegeven moment niet meer weten waar de Drone heen vliegt, terug of naar je toe. Maak gebruik van de afstand die wordt weergegeven op de controller/tablet/smartphone om te zien waar de Drone heen gaat. Wordt de afstand in meters groter dan vliegt de Drone van je af, wordt de afstand kleiner dan vliegt de Drone naar je toe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *